Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam661
Toplam Ziyaret1689262

MHP´nin özellikle Büyükşehir başta olmak üzere Kozan, İmamoğlu, Pozantı, Karaisalı gibi ilçelerdeki çalışmaları `partiye fahri olarak hizmet veren´ kişiler tarafından rapor edilerek özellikle genel merkeze gönderildiğine defalarca tanıklık ettim.

 Özcan ALADAĞ | KÖŞE YAZILARI/AdanaUlus      

Milliyetçi Hareket Partisi´nin Adana´daki çalışmaları, yerel yönetimlerdeki gelişmeler günlük olarak Ankara´ya ulaşıyor ve rapor ediliyor. Bu raporun kimler tarafından verildiğini oturup araştırmak gayretinde olmadım ama Adana´da yaşanan gelişmelerin anında Ankara´ya haberdar edildiğini biliyorum.

İlçe belediyelerde ezici üstünlük sağlayarak başkanlıkları elinde bulunduran MHP´nin özellikle Büyükşehir başta olmak üzere Kozan, İmamoğlu, Pozantı, 
Karaisalı gibi ilçelerdeki çalışmaları `partiye fahri olarak hizmet veren´ kişiler tarafından rapor edilerek özellikle genel merkeze gönderildiğine defalarca tanıklık ettim. Aslında bu uygulama yerinde ve sağlıklı ilerleyen bir işleyiş. Adana´nın mercek altında olmasının yararlarını hem parti, hem de Adana bunu yaşayarak hissediyor. Adana MHP çatısı altında yaşayan ekipçilik ruhunun son günlerde daha da ileri noktalara ulaşarak ilçe başkanlıkları yarışı öncesinde öne çıktığı şu günlerde yerel politika yapmak isteyenlerin de kendilerine çeki düzen vermelerinde önemli bir yer teşkil eden bu günlük rapor vermenin yansımalarını önümüzdeki günlerde görüp yaşayacağız.

Devlet Bahçeli açısından Adana ayrı bir önem taşıyor. Bunu biliyorum. Devlet Beyin gözü ve kulağı Adana´da. Rahmetli Alparslan Türkeş döneminde de partiye gelip gitmeyen ancak partinin her yetkili kurulundaki gelişmeyi, çalışmayı rapor eden sağlıklı denekleri bizzat görüp yaşadığım için bugünkü bu uygulamanın içeriğini az çok tahmin edebiliyorum. Son günlerde yerel yöneticilerden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bazı sıkıntılardan haberdar olmak isteyenlerin kulaklarını kabartıp Adana´dan gelecek olan bilgileri dört gözle beklediklerini görüyorum. İnşallah bu aracılık yapan isimler bilgilerin yanına kendi düşüncelerini ve hislerini de katarak birilerini yanlış yönlendirmezler.

Genel merkezin de özellikle yerel yönetici konumundaki belediyede ön plana çıkan kişilere `artık hizmet zamanı. Ne yapacak iseniz vakit kaybetmeden yapmaya başlayın´ uyarısını da verdiğini hatırlatmış olalım. 


461 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406